Aanmelding en informatie

Uit eerder onderzoek lijkt naar voren te komen dat deze methode van behandeling veelbelovend kan zijn voor behandeling van klachten naar aanleiding van traumatische ervaringen, daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om deel te nemen aan dit onderzoek. Aan deelname aan dit onderzoek zijn geen kosten verbonden. Om u aan te melden stuurt u een e-mail naar behandelonderzoek@essb.eur.nl waarin u uw naam en telefoonnummer vermeldt. Er wordt dan binnen enige dagen contact met u opgenomen door één van onze medewerkers voor verdere informatie en een oriënterend telefonisch gesprek.

Bij het ambulatorium zijn ervaren GZ-psychologen en psychologen betrokken. Het behandelonderzoek wordt uitgevoerd door Marieke van Meggelen.

Als u zich aanmeldt voor deze behandeling dan neemt u deel aan een wetenschappelijk onderzoek waarin o.a. de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Technische Universiteit Delft samenwerken om de effecten van deze innovatieve behandeling te onderzoeken. Deze studie is onderdeel van het ‘Virtual eCoaching and Storytelling technology for Post traumatic stress disorder treatment’ (VESP) project en is goedgekeurd door de Medisch Ethische Toetsingscommissie (METC) Erasmus MC.